您所在的位置:首页>银行 > 模拟试题 > 模拟试题 >

2020中国邮政储蓄银行广西分行校招模拟练习(16)

2019-08-09 10:53:04   中公金融人网   来源: 广西中公银行招聘网

2020银行秋季校园招聘要开始备考了,广西中公金融人为大家提供秋招备考资料包,加入2019广西银行秋招群:311927946领取秋招备考资料。关注广西金融人(gxyhxys)了解银行秋招笔试课程详情。


阅读理解

Passage 2

The average cost of a 30-second Super Bowl spot has exceeded $3 million in the past couple of years, and is expected to hit $4 million this year.

With Super Bowl XLVIII looming, new research concerning ads for the big game has been pouring in: a recent survey suggests that the ads are as big a draw as the game itself, while other pieces of research have emerged looking at advertising effectiveness, online sharing, and brand rankings.

So is the advertising worth the cost? A study from Communicus suggests that only 1 in 5 Super Bowl ads sell products, with the ads more likely to generate awareness than to persuade viewers to actually buy products. For its part, VB&P’s survey indicates that one-quarter of respondents would be more interested in buying a product after seeing it advertised during the Super Bowl, while 15% of respondents claimed they would buy something while watching the game. (That figure was almost twice as high among youth, and also far higher among men.) And according to the NRF survey, almost 8 in 10 respondents view the commercials as entertainment, with far fewer indicating that they make them aware of advertiser brands (16.9%), influence them to buy products from the advertisers (8.6%) or influence them to search online for more information (8%).

18. What are not included in the researches of Super Bowl ads?

A. What the Internet’s influence is.

B. The winner of Super Bowl this year.

C. Which brand has the best ad.

D. Whether the ads work or not.

19. Why do companies advertise on Super Bowl mostly?

A. To persuade people to go online shopping.

B. To entertain the audience.

C. To make people familiar with their brands.

D. To sell products.

20. How do the majority view the commercials on Super Bowl?

A. They are persuaded into buying products.

B. They don’t like the commercials at all.

C. They consider it useful to advertise on Super Bowl.

D. They merely think they are for fun.

 

 

参考答案

Passage 2

18.【答案】B。解析:细节题。根据第二段中的...a recent survey suggests that the ads are as big a draw as the game itself, while other pieces of research have emerged looking at advertising effectiveness, online sharing, and brand rankings.可知,一些调查研究涉及的方面有广告效果(对应D项)、在线分享(对应A项)及品牌排名(对应C项),只有B. The winner of Super Bowl this year在文中没有提及,故答案选B。

19.【答案】C。解析:细节题。根据第三段第二句A study from Communicus suggests that only 1 in 5 Super Bowl ads sell products, with the ads more likely to generate awareness than to persuade viewers to actually buy products.可知各公司在超级碗做广告更多的是为了让在超级碗观看比赛的人熟悉他们的品牌,故答案选C。

20.【答案】D。解析:细节题。根据文章最后一句话中的... almost 8 in 10 respondents view the commercials as entertainment...(80%的受调查者把广告视为娱乐)可知D项正确,entertainment与fun相对应。


相关推荐>>>

【招考】2019广西银行招聘信息8月份汇总

【热点】2019广西银行秋季校园招聘汇总

【实习】2019广西银行暑期实习生招聘汇总

更多广西银行招聘考试信息请访问广西中公金融人,(微信:gxyhxys)微博@广西中公金融人