您所在的位置:首页>银行 > 模拟试题 > 模拟试题 > 英语 >

2022广西银行秋季招聘考试笔试模拟题(四)

2021-09-10 11:49:48  广西银行招聘  来源:广西中公银行招聘网 
1.2元下载历年考题 招商模拟卷+公告解读系列直播 笔试+面试辅导课程
2022广西银行秋招群:595653994 | 点击在线进行咨询  | 广西银行秋招公告汇总

【练习题】

Having operated for over 4 decades, Escape has developed a strong reputation for safety and quality. The management and staff of Escape encourage all passengers to review the following information.

Escape passengers are asked to familiarize themselves with the carrier’s federally approved safety measures by reading the card stored in the pocket of the seat in front of them. This card includes information on finding aircraft exits, using oxygen masks and inflatable vests, and following emergency procedures. Even experienced travelers should review this document, as procedures do change from time to time. Passengers should also pay attention to the in-flight demonstration provided by members of the cabin crew.

If passengers have any urgent personal safety concerns while on board, they can contact a member of the cabin crew by pressing the assistance button on the panel above their seat. Escape asks that passengers only push this button in case of an emergency.

Thank you!

1. What is Escape?

A. A tour operator B. An airline

C. A train company D. A travel agency

2. According to the information, what should passengers refrain from doing?

A. Damaging safety demonstration cards.

B. Pressing the assistance button without cause.

C. Touching any of the safety equipment.

D. Speaking to cabin crew members during takeoff.

 

【参考答案】

1.【答案】B。解析:推断题。根据整篇文章的一些信息比如“This card includes information on finding aircraft exits”可推断出Escape是一家航空公司。aircraft exits飞机出口。

2.【答案】B。解析:细节题。题干:根据文章信息,乘客应该避免做什么?根据第三段最后一句Escape asks that passengers only push this button in case of an emergency.可知只有在紧急情况下才可以按求助按钮,换言之,要避免无故按下求助按钮。故答案选B。

相关推荐>>>

【招考】2021广西银行招聘信息8月份汇总

【秋招】2022广西银行秋季校园招聘公告汇总

更多广西银行招聘考试信息请访问广西中公金融人,(微信:gxyhxys)微博@广西中公金融人

相关信息推荐